|
|
|
Cristiana
membru
Inregistat: 23/03/07
|
|
"Har ascuns" de Jerry Sittser
_______________________________________ "Dar stiu ca Rascumparatorul meu este viu... Ochii mei Il vor vedea, si nu ai altuia. Sufletul meu tanjeste de dorul acesta inauntrul meu." Iov 19:25-27
|
|
10/04/08 23:34
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
RainSong a scris:
dostoievski - fratii karamazov [ma asteptam sa fie total altfel ,dar am citit numai vreo 300 pagini din ea] |
Dostoievski este un autor special... are cateva romane care m-au socat, m-au lasat cu gura cascata... mie unul imi place de felul in care scrie, in care descrie actiunea si personajele... am citit si eu Fratii Karamazov si mi-au placut... va mai recomand "Idiotul" , iar in mod special cartea "Crima si pedeapsa" ... foarte frumos 
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
11/04/08 11:13
|
|
diana.m
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
si eu am citit Idiotul...-cred ca mi-a placut...atunci cand am citit-o .
_______________________________________ daca toti am avea aripi , ne-am tine de mana si am zbura...
|
|
11/04/08 16:11
|
|
byanka
membru
Inregistat: 19/03/07
|
|
La raul Piedra am sezut si-am plans-Paulo Coelho
_______________________________________ Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume.....
|
|
11/04/08 21:42
|
|
mototey
membru
|
|
Cu Dumnezeu in subterana - Richard Wurmbrand
|
|
21/04/08 18:44
|
|
cornelius
membru
Inregistat: 09/04/08
|
|
Vise naruitede - Larry crabb
_______________________________________ pot totul in HRISTOS care ma intareste
|
|
21/04/08 19:39
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
Citesc: -> God Called a Girl - Shannon Kubiak -> Moara cu noroc - Ioan Slavici -> multe poezii de Ady Endre 
|
|
22/04/08 19:32
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
sunshine a scris:
Citesc: -> God Called a Girl - Shannon Kubiak |
mmmmmm... suna interesant!! 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
22/04/08 21:57
|
|
mototey
membru
|
|
Cand tinerii se roaga 
|
|
23/04/08 16:03
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
acum citesc primul vol. "În lumea largă".e făinuţă cartea...
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
23/04/08 20:38
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Citadela, scrisa de Antoine de Saint Exupery...superba, superba, superba de tot...am citit-o de vreo 10 ori daca adun in total capitolele recitite. Ptr. mine ii a doua carte dupa biblie din care sufletul mi s-a hranit din plin. O recomand cu toata caldura.
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
23/04/08 22:21
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Trimite-mi si mie cartea asta, ca m-ai facut curios. Biblia o am ca-i prima. Da p-asta nu.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
24/04/08 13:23
|
|
Sword
membru
|
|
N-o am decat cu foi de hartie.. Da merita s-o ai. O sa te indragostesti de ea. ii una din cartile pe care n-o sa regreti c-ai dat banii.
Ultima modificare de Sword (24/04/08 14:02)
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
24/04/08 14:01
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
la cine sa dau banii ca nu stiu unde este? Este la vro librarie?
Ultima modificare de OLD TRAIAN (24/04/08 22:28)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
24/04/08 14:22
|
|
Sword
membru
|
|
da. Uite si niste comentarii despre ea... http://suntemingeri.blogspot.com/2008/0 ... uflet.html Nu sunt comentariile mele dar sunt foarte faine. Se gaseste de cumparat cu siguranta si pe net.
Ultima modificare de Sword (24/04/08 23:07)
|
|
24/04/08 23:02
|
|
cami
membru
|
|
ieri am terminat de citit carte "Maini inzestrate"-Ben Carson si acum ma gandesc ce as mai putea citi ca nu prea am inspiratie 
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
24/04/08 23:13
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
flory a scris:
ieri am terminat de citit carte "Maini inzestrate"-Ben Carson si acum ma gandesc ce as mai putea citi ca nu prea am inspiratie  |
Continuarea : Gandeste cutezator .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
24/04/08 23:17
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
da da is foarte frumoase ,ambele. le-am ctiti and eram mai mititica 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
24/04/08 23:29
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
si eu la fel.... am citit maini inzestrate parca, tot cand eram mai "mititic" :P
in momentul de fata citesc mesaje pe forum )
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
25/04/08 00:45
|
|
Sword
membru
|
|
N-ati citit nimeni Citadela de Saint Exupery? Nici Micul Print de acelasi autor? Dupa ce am citit prima data Micul Print am fost sigur ca nu am mai citit ceva calumea pana la ea. Dupa ce am citit Citadela....am fost sigur ca nu-mi ajunge viata sa gust totul din ea. Doar in Biblie am mai gasit atata intelepciune la un loc intr-o singura carte.
Ultima modificare de Sword (25/04/08 21:22)
|
|
25/04/08 21:21
|
|
diana.m
membru
|
|
Eu am citit cateva pagini din Citadela (30-40 pg)..., dar nu am avut timp sa o termin asa ca am lasat-o balta. E faina cartea.
_______________________________________ daca toti am avea aripi , ne-am tine de mana si am zbura...
|
|
28/04/08 20:45
|
|
homeless
membru
 Inregistat: 16/02/08
|
|
<<RUGACIUNEA Are ea puterea de a schimba ceva?>>
[ Philip Yancey ]
|
|
28/04/08 22:56
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Sword a scris:
Dupa ce am citit prima data Micul Print am fost sigur ca nu am mai citit ceva calumea pana la ea. |
eu am citit-o in clasa a 2-a si mi s-a parut o prostie 
O mie sa cada - Susi Hasel [tocmai am terminat-o ,e despre viata unei familii adventiste in timpul celui de-al 2-lea razboi mondial]
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
30/04/08 20:17
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|