|
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
anomis a scris:
Mereu_alaturi_de_tine, erau doua puncte acolo, sper ca le-ai citit pe amandoua ...Si cred ca tot ce ai zis, era deja mentionat mai sus. Consider ca nu are sens sa ma mai repet. |
ok...o sa stau la colt...n-am intentionat sa plagiez...
Ultima modificare de mereu_alaturi_de_tine (09/05/08 21:35)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
09/05/08 20:51
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Nu... dar pareai foarte aprinsa pentru ca nu tinusem seama de anumite lucruri. Si le zisesem. Nu am facut decat sa iti spun ca deja punctasem acele parti. 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
09/05/08 21:58
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
personana potrivita? observ.... las in mana Domnului... ma rog...postesc pt problema asta...si in rest incerc sa ma bucur de viata.. si cand am ocazia observ felul cum reactioneza la diferite imprejurari, oameni.... am constatat ca daca fac lucrurile astea si il las pe Domnul sa conduca toata problema....e mult mai simplu...
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
25/05/08 22:54
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Tanara crestina a scris:
.. si cand am ocazia observ felul cum reactioneza la diferite imprejurari, oameni.... |
cine sa reactioneze? :-?? ori sunt batut in cap si nu mai stiu romana, ori ai facut tu o omisiune de exprimare :P
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
25/05/08 23:18
|
|
shoricel
membru
|
|
ia zi homeless, cum mai esti cu inimioara? ;
|
|
06/06/08 18:05
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
Tanara crestina a scris:
.. si cand am ocazia observ cum reactioneza la diferite imprejurari, oameni.... |
shoricel a scris:
cine sa reactioneze? :-?? ori sunt batut in cap si nu mai stiu romana, ori ai facut tu o omisiune de exprimare :P |
personana potrivita...cand am ocazia observ cum reactioneza la diferite imprejurari, oameni....
Ultima modificare de Tanara crestina (28/06/08 12:44)
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
28/06/08 12:43
|
|
Daniela Matei
membru
Inregistat: 01/05/08
|
|
mi se pare sincer o intrebare stupida(fara suparare) cum adica "Cum stii daca este persoana potrivita?"....simplu te uiti in interiorul tau si afli raspunsul. Nu iti spune nimeni Nenea sau Tanti ala e bun pentru tine, tu stii asta.
|
|
28/06/08 15:42
|
|
simona
membru
|
|
Pai, depinde ce vezi in interiorul tau. Si chestia e ca nu vezi si ce e in interiorul lui. Asa ca, fiind foarte greu sa privesti obiectiv in ambele interioare, poate fi uneori imposibil sa iti dai seama daca o persoana e sau nu, cea potrivita pentru tine. 
|
|
28/06/08 16:09
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Ca sa nu mai vorbim ca de multe ori dragostea e ca justitia. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
28/06/08 16:22
|
|
simona
membru
|
|
Ca taie fara mila? Sau ca e nedreapta? 
|
|
28/06/08 16:24
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
anomis a scris:
Ca taie fara mila? Sau ca e nedreapta?  |
Ca e oarba , zice-se .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
28/06/08 16:32
|
|
simona
membru
|
|
O, la asta nu m-am gandit. Da' si de taiat, taie... si mai e si nedreapta cateodata. 
|
|
28/06/08 16:35
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
...dar de cele mai multe ori e frumoasă, minunată, incredibilă, nepricepută, ilogică... 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
28/06/08 16:38
|
|
homeless
membru
 Inregistat: 16/02/08
|
|
x
Ultima modificare de homeless (14/02/11 00:03)
|
|
28/06/08 20:35
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
homless vai ce fain ai scris....
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
28/06/08 20:44
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Heheeeeei, lipsind de-acasă, m-am bucurat să văd că mai ezişti! Şi să-ţi revăz şi avatarul! Ura! Keep up the spirit!
|
|
28/06/08 22:27
|
|
Daniela Matei
membru
Inregistat: 01/05/08
|
|
da, depinde si ce e in intriorul persoanei respective ...dar cand cineva te iubeste , crede-ma ca poti simtii asta;)
|
|
29/06/08 00:28
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Daniela Matei a scris:
da, depinde si ce e in intriorul persoanei respective ...dar cand cineva te iubeste , crede-ma ca poti simtii asta;) |
crede-ma nu e usor sa iti dai seama daca cineva te iubeste..exista presoane care nu se exreriorizeaza, exista persoane care pretind ca te iubesc si de fapt nu e asa deci trebuie sa fi foarte atent/atenta, mai ale daca esti indragostit/indragostita uneori dragostea e oarba mai sus parca spune si april asta.
Ultima modificare de felyy (29/06/08 00:40)
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
29/06/08 00:40
|
|
shoricel
membru
|
|
Ma bucur asa mult sa aud din gura ta cuvintele alea, homey (ma rog, 'sa vad din tastatura ta' in cazul nostru )
Ultima modificare de shoricel (29/06/08 00:47)
|
|
29/06/08 00:47
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
felyy a scris:
uneori dragostea e oarba mai sus parca spune si april asta. |
Eu am lamurit doar ce a vrut sa spuna altcineva.
Eu nu cred in dragoste oarba. Dragostea adevarata nu e adevarat ca nu vede, ci e adevarata pentru ca iubeste in ciuda a ceea ce vede.
Si ca sa fiu la subiect : persoana potrivita e aceea care te completeaza din toata punctele de vedere, persoana care te iubeste asa cum esti, pe care o iubesti asa cum este ... iar acea persoana numai Dumnezeu ti-o poate scoate in cale si-ti da siguranta ca este intradevar persoana potrivita.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
29/06/08 11:56
|
|
homeless
membru
 Inregistat: 16/02/08
|
|
x
Ultima modificare de homeless (14/02/11 00:04)
|
|
29/06/08 19:14
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
felyy a scris:
esti sigur ca ar fi fost alceva? poate in unele cazuri dar daca sunt crestini nu ar fi alceva.. |
si crestinii sunt oameni...eu una nu m-as simti confortabil cu un sot cu 10 ani mai tanar...
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
05/07/08 14:22
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
deci eu cea ce am afirmat am afirmat cu un temei intre parinti mei este diferenta de aproape 5 ani mama mai mare ca tata dar se inteleg super daca s-ar intelege fiecare familie numai jumate cat ei..dupa 21 de ani de casnicie sa te intelegi ca in primi ani si sa fie si diferenta intre ei e ceva.
P.S:nici eu nu m-as lua unul mai mic decat mine cu cativa ani dar asta nu inseamna ca nu sunt cazuri in care e ok
Ultima modificare de felyy (05/07/08 14:42)
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
05/07/08 14:31
|
|
black-panther
membru
Inregistat: 18/10/05
|
|
în general diferenţele aduc dinamism în familie dar tot acestea generează şi conflictele
diferenţa de vârstă în sine nu e o problemă, dar poate implica alte diferenţe ce pot genera probleme.
e foarte important ca cei doi să ştie să rezolve conflictele între ei!
_______________________________________ Daca nu lupti sa-ti implinesti visul,... ai visat degeaba!
|
|
07/07/08 23:40
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
black-panther a scris:
e foarte important ca cei doi să ştie să rezolve conflictele între ei! |
asta e un punct foarte important!
|
|
16/07/08 13:27
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|