|
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Shoricel,dar ai incurcat-o cu Filip! cu ce i-ai gresit, sa puna asemenea poza? Hmmm fioroasa poza.Dar lasa...ca asa e el invidios,cand vrei sa-i mananci cascavalul, adica: (audienta).
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
03/05/08 02:36
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Ptiu!! pe tine, shoricelule, că fotogenic eşti!!! ))
|
|
03/05/08 10:14
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
april a scris:
poza este, sa nu exageram . |
da!!! eu chiar m-am speriat cand am vazut poza aia.... 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
03/05/08 11:20
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
ce sa-i faci, realitatea e uneori dura!:P )
|
|
03/05/08 12:08
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
flory a scris:
filipescule,da o poza mai draguta nu ai putut gasi? hai,mai ca doar vrem sa dormim la noapte... :| |
tocmai asta era ideea... sa fie cat mai hidoasa. ei las ca nu mor eu neinsurat... si asa mai am ceva ani. am trecut eu peste multe, trec si peste asta 
simona85 a scris:
Shoricel,dar ai incurcat-o cu Filip! cu ce i-ai gresit, sa puna asemenea poza? Hmmm fioroasa poza.Dar lasa...ca asa e el invidios,cand vrei sa-i mananci cascavalul, adica: (audienta). |
lasa soro audienta, ca nu-stem la spectacol. iar cascaval, am destul, nu-i problema.  cat despre philips.... o fi el mai dragut ca mine, da` nu poa` sa se insoare decat cu o fata, si oricum ar fi mare pentru mine. asa ca, n-am pierdut nimic :P:P:P:P
Magdy a scris:
Ptiu!! pe tine, shoricelule, că fotogenic eşti!!! )) |
e de la movu` ala cred 
UnderZero a scris:
ce sa-i faci, realitatea e uneori dura!:P ) |
viata nu e mereu roz... se mai si movuieste cateodata 
Ultima modificare de shoricel (03/05/08 15:01)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
03/05/08 14:58
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
nu cred ca intrebarea se potriveste aici dar fie : E ok sa ii faci niste "teste de fidelitate" persoanei pe care o iubesti si te iubeste ca sa vezi daca este cu adevarat asa cum se prezinta in fata ta ? mie mi se pare asa ,un joc nu tocmai corect 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
06/05/08 17:53
|
|
shoricel
membru
|
|
not at all! nu stiu ce au in cap astia de la tv (cu toate ca nu cred ca de acolo te-ai inspirat), poate tarate, nici din alea. un test de fidelitate din ala e ca si cum i-ai pune pe tava ispita omului, de fapt, IL ISPITESTI! si ce scrie in Biblie... decat sa ispitesti un tanar, mai bine iti legi o piatra de gat si te arunci in gol. mie mi se pare aproape de o crima. e revoltator! bine, testul de fidelitate in sine, nu inseamna numai a ispiti, exista multe alte modalitati de a testa, dar... nu prea ii fain, decat cu multa intelepciune. am ascultat o predica unde zicea ca daca esti intr-o relatie si vrei sa te casatoresti in viitorul relativ apropiat, sau aveti ganduri destul de serioase, si nu te-ai certat cu partenerul (adica nu au fost discutii) grabeste sa gasesti un motiv de "discutii" sa vezi cum reactioneaza. asta poate fi un test. ideea era ca sa aflii inainte sa te casatoresti cum reactioneaza la astfel de provocari, pentru ca, cu siguranta, in casnicie vor veni ocazii garla, si e posibil sa fii surprins/a de reactia celeilalte/celuilalt.
|
|
06/05/08 18:06
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
RainSong a scris:
...E ok sa ii faci niste "teste de fidelitate" persoanei pe care o iubesti... |
Din punctul meu de vedere nu este ok!!
Fiindcă firea noastră (indiferent că suntem fete sau băieţi) este slabă şi este posibil să cădem învinşi de ispite!!
Şi-aşa suntem înconjuraţi de ispite, ce folos să mai şi inventăm noi altele!!
|
|
06/05/08 18:06
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Ce face omul, de obicei este imperfect. Inclusiv un astfel de test. Însă poţi să te rogi Domnului să-ţi arate El adevărata faţă a cuiva. Totul e să-L bagi pe El în seamă, atunci când vrei să alegi. Şi El nu o să te lase să faci prostii.
Orice test ar face omul, tot poate fi fentat. Dar pe Domnul nu-L poate fenta nimeni şi, aşa cum a spus, El nu va da pietre celor ce Îi cer pâni.
Nici măcar nu am nevoie să discut moralitatea unui astfel de test. El e pur şi simplu inutil, şi nu se poate compara cu acţiunile de "dezvăluire" (dacă e ceva de dezvăluit) ale Domnului. 
Ultima modificare de filip (06/05/08 21:55)
|
|
06/05/08 21:55
|
|
UnderZero
membru
|
|
"Cum stii ca el/ea e persoana potrivita?" Nu stii : simti, vrei si crezi!
|
|
06/05/08 22:04
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
UnderZero a scris:
"Cum stii ca el/ea e persoana potrivita?" Nu stii : simti, vrei si crezi! |
In ordinea asta ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
06/05/08 22:32
|
|
UnderZero
membru
|
|
...sau poate depinde de la persoana la persoana ... ce parere ai?
|
|
06/05/08 22:37
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
UnderZero a scris:
...sau poate depinde de la persoana la persoana ... ce parere ai? |
Pai depinde si de persoana si de relatia acesteia cu Dumnezeu. Ce parere ai ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
06/05/08 22:38
|
|
UnderZero
membru
|
|
Sehr gut, sehr gut! Danke! perfect! facem o echipa grozava!
|
|
06/05/08 22:43
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
filip a scris:
Însă poţi să te rogi Domnului să-ţi arate El adevărata faţă a cuiva. Totul e să-L bagi pe El în seamă, atunci când vrei să alegi. Şi El nu o să te lase să faci prostii. |
Sunt de acord cu tine. Pentru mine una a functionat. Adevarata fata nu inseamna neaparat ca persoana respectiva e ipocrita [desi probabil exista tentatia in fiecare dintre noi de a utiliza strategii de a ne promova imaginea cat mai bine]. Mie, una, Dumnezeu mi-a aratat lucruri care pur si simplu nu imi placeau si peste care n-as fi putut sa trec, fara sa aiba de a face cu moralitatea persoanei respective . Mi s-ar parea o atitudine nepotivita sa cred ca toti sunt altfel decat par si doar eu un "inger" pe pamant .
Ultima modificare de mereu_alaturi_de_tine (07/05/08 08:12)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
07/05/08 08:05
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Desigur. Avem şi cazul ascunderii voite a unor trăsături, dar şi aspectul că există ceva care te-ar deranja în caracterul potenţialului partener, pe care el nu are de gând să-l ascundă, dar nu s-a ivit încă ocazia în care să poţi observa acel ceva.
Şi având în vedere că nu ai cum, ca şi om, "să acoperi toate unghiurile", aici chiar că e nevoie de Dumnezeu. Şi El adesea intervine faţă de cei cărora le face un har special, şi le descoperă anumite lucruri chiar şi fără ca ei să ceară aceasta.
Dar nu o face de fiecare dată. Aşa că, e destul de nasol ulterior pentru cei care nu au aflat la un moment dat că trebuie să ceară un astfel de lucru la Domnul, şi au ajuns să se frigă ulterior.
Din păcate însă căsătoria a ajuns să fie atât de banalizată, încât oamenii nu o privesc suficient de serios, ca atunci când semnează un contract care le afectează financiar o jumătate din viaţă, şi când citesc tot ce e scris cu litere mărunte, se interesează în stânga-în dreapta etc.
Mulţi se gândesc că, dacă n-o să meargă, există oricând opţiunea uşoară de a-şi lua jucăriile şi a pleca.
Alţii merg pe idei de genul "prin credinţă, că oricum nu pot şti tot".
Alţii cred că totul e o chestiune de voinţă, şi o să vrem să facem căsătoria noastră să meargă.
Şi tot aşa. Dar, aşa cum mai afirmam în alte părţi, nu poate avea nimeni certitudine 100% că totul va fi OK. Însă, dacă poate, şi este avertizat din timp, ar fi bine să facă tot posibilul pentru a reduce marja de eroare care-i stă în faţă în momentul alegerii.
Dacă ajungi să trăieşti un iad, deşi marja ta de eroare la alegere a fost, să-i zicem, 1% (dau şi eu o cifră aiurea), atunci îţi poate fi clar că Dumnezeu a vrut în mod special ca tu să porţi acea cruce, din anumite motive pe care ţi le paote dezvălui sau nu.
Dar dacă te trezeşti cu iadu-n viaţă, în urma unei alegeri cu marjă de eroare de 60%, apăi tare mi-e teamă că vina cea mai mare o ai tu, nu Dumnezeu. Şi acuma nu-i bai, şi dacă ai vină, dar măcar în astfel de momente poţi să te duci la Dumnezeu, şi să Îl rogi să te ajute să duci crucea până la capăt, respectând legământul făcut faţă de El.
Pentru că:
Ps. 15: 1. Doamne, cine va locui în cortul Tău? Cine va locui pe muntele Tău cel sfânt? [...] 4. [...] El nu-şi ia vorba înapoi, dacă face un jurământ în paguba lui. |
Poate am depăşit un pic cadrul stric al subiectului, dar poate unii sau unele au nevoie să audă şi astfel de lucruri.
Ultima modificare de filip (07/05/08 08:26)
|
|
07/05/08 08:24
|
|
shoricel
membru
|
|
UnderZero a scris:
"Cum stii ca el/ea e persoana potrivita?" Nu stii : simti, vrei si crezi! |
bine zis, Under0!!! 
mereu_alaturi_de_tine a scris:
[desi probabil exista tentatia in fiecare dintre noi de a utiliza strategii de a ne promova imaginea cat mai bine] |
cred ca exista in fiecare dintre noi aceasta tentatie... face parte din eul nostru, din mandrie. (la unii mai mult, la altii mai putin). dar, ramane la atitudinea noastra daca ne lasam dusi de tentatie sau nu.
Ultima modificare de shoricel (07/05/08 12:38)
|
|
07/05/08 12:34
|
|
UnderZero
membru
|
|
sincer, shoricel...mi-ar placea sa-mi cada o caramida in cap...sau ceva de genu de la Domnul..ar fi mai putin dureros, decat o inima franta...
|
|
07/05/08 12:40
|
|
shoricel
membru
|
|
ce are asta aface cu inima franta? :-??
Ultima modificare de shoricel (07/05/08 12:44)
|
|
07/05/08 12:42
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Pai n-are. De-aia ar prefera-o. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
07/05/08 12:46
|
|
UnderZero
membru
|
|
Chiar! o intrebare mai personala asa...de vreti raspundeti, de nu - ba! v-a dezamagit vreodata o fata/baiat crestin, pentru care aveati oaresce sentimente?
|
|
07/05/08 12:51
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Da.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
07/05/08 12:55
|
|
shoricel
membru
|
|
depinde ce fel de sentimente... daca din alea de care vorbim la topicul asta... parca da, dar nu tare (de fapt nu cred ca poate fi numita dezamagire). pur si simplu aveam o impresie despre ea, dar s-a dovedit a fi altfel de persoana, nu neaparat in sens rau. de regula cand vine vorba de astfel de sentimente, nu prea putem sa vorbim de dezamagire. eu am vazut ca "pretentiille", sau mai bine zis asteptarile vizavi de acea persoana se pot intersecta foarte usor (in unele cazuri) cu sentimentele pe care le avem, iar atat timp cat acea persoana nu stie de existenta lor, nu se poate numi dezamagire. exemplu: imi place de fata x, si nu ii zic imediat ce a inceput sa imi placa, ci mai astept, si intre timp, sa zicem, o place si alt baiat, pe care, din intamplare, il place si ea... si intre ei se dezvolta o relatie mai apropiata. asta nu prea se poate numi dezamagire, deoarece fata nici nu stia ca eu o plac. mai pot fi si alte exemple nu zic, se poate ca sentimentele sa nu se intersecteze cu asteptatile, nu e batut in ciue 
Ultima modificare de shoricel (07/05/08 13:04)
|
|
07/05/08 12:56
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|